avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrerupere concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrerupere concediu crestere copil

Din data de 01.03.2009 sunt in concediu pe ntru cresterea copilului care ar trebui sa inceteze in decembrie 2010. Daca eu vreau sa reintru in activitate de la 1 aprilie 2010, sotul ar putea intra in concediu pt cresterea copilului? Indemnizatia ar ramane aceeasi sau se recalculeaza?
Cel mai recent răspuns: ruxandraa , utilizator 23:03, 3 Martie 2010
Pentru a reveni la serviciu in data de 01.04.2010 trebuie sa faceti cerere de intrerupere a concediului de crestere si ingrijire copil, cerere pe care o inmanati angajatorului.
Tatal poate intra el in concediu de crestere si ingrijire copil pana la data la care copilul implineste 2 ani, insa in acest caz indemnizatia primita va fi de 85% din media ultimelor 12 veniturilor nete ale sotului inregistrate inainte de nasterea copilului.
In conditiile in care eu vreau sa ma intorc la serviciu cu program de 6h cf. art 17 din CCM, sotul mai poate intra in CIC? Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu îngrijire copil IleanaFlo IleanaFlo Buna ziua! Ma aflu in Concediu Îngrijire Copil. Fetița mea va împlini 2 ani in Martie 2017. Soțul meu va opta sa nu beneficieze de concediu parental. Sunt ... (vezi toată discuția)
85% indemnizatie pt al doilea copil jcm jcm Buna ziua! Sunt in CIC din 08.04.2008. Pana in ian 2009 am primit indemnizatie 600 ron dupa care 85% din media ultimelor 12 salarii. In cazul in care nasc al ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil - suspendare post _tania. _tania. Va rog mult daca poate cineva avizat sa imi lamureasca urmatoarea problema: Firma la care lucram inainte sa intru in concediul ingrijie copil urmeaza sa isi ... (vezi toată discuția)