avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Intrebare legata de iesirea la pensie anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Intrebare legata de iesirea la pensie anticipata

Lucrez din 07 ian 1973 pana in decembrie1977 iar din ianuarie1978 am lucrat in grupa a II a pana in anul aprilie 2001 si din martie 2001 inca mai lucrez va rog daca m-ati putea ajuta si pe mine spunandu-mi cand pot iesi la pensie si de care
Va multumesc anticipat !!!!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:39, 3 Martie 2010
Pentru a va putea raspunde trebuie sa ne mai spuneti data nasterii si daca sunteti barbat sau femeie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data iesirii la pensie ionicabotezatu ionicabotezatu Am 56 ani, 30 ani in grupa a doua de munca si 37 ani vechime in munca. Cand (la ce data) pot (am dreptul) sa ies la pensie? (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? anatirila anatirila Buna ziua! Am rugamintea daca se poate macar estimativ sa imi spuneti cand as putea iesi la pensie.Am 50 ani ,am lucrat 19 ani in rafinarie si beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Se poate iesi la pensie dupa 36 de ani lucrati in grupa ii de munca? ingerassweety ingerassweety Buna ziua ! As dori sa stiu daca se poate iesi la pensie, fara nicio problema, dupa 36 de ani de munca , lucrati in grupa a doua de munca ? In speranta ca ... (vezi toată discuția)