avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act vanzare-cumparare intocmit pe baza de procura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act vanzare-cumparare intocmit pe baza de procura

Pe scurt, nu locuiesc in Romania.I-am trimis mamei o procura, prin email, in care se stipula ca poate semna contracte de vanzare-cumparare privind bunuri imobiliare ce-mi apartin cu titlu de mostenitor.

Procura a fost facuta la Consulatul Romaniei. Originalul este inca la mine. Mama are doar cea trimisa prin email. In baza acestei procuri a fost fortata (n-are rost sa intru in detalii)sa semneze un act de vanzare-cumparare(la notar) asupra unei case. Voiam sa stiu daca faptul, ca procura nu este in original la dosar nu anuleaza actul.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: amalfi , utilizator 16:40, 7 Septembrie 2010
S-a cerut "constatare nulitate act juridic", cererea fiind respinsa ca nefondata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare in familie nerespectat lori_margo lori_margo va rog sa-mi dati ceva sugestii privind o vanzare cumparare intre nepoata si bunici cu urmatoarele mentiuni Este vorba despre un teren scump situat in nordul ... (vezi toată discuția)
Drept civil - vanzare teren de doua ori ileana7 ileana7 Am cumparat un teren extravilat cu antecontract de mana in 2001, cand am platit pretul integral si am primit posesia terenului.Am depus o copie a ... (vezi toată discuția)
Urgent!! - cumparare imobil cu procura dana 50 dana 50 Buna ziua as avea si eu nevoie de niste informatii,problema mea este urmatoare:-doresc sa cumpar o casa intr-un sat(la tara) eu momentan nu ma aflu in Romania ... (vezi toată discuția)