avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INTREBARE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INTREBARE

SE POATE INREGISTRA UN CONTRACT DE MUNCA DE CATRE ANGAJATOR FARA CA ANGAJATUL SA IL SEMNEZE?:MENTIONEZ CA NU AM SEMNAT DECIT O CERERE DE ANGAJARE SI DOAR ATIT

Ultima modificare: Miercuri, 3 Martie 2010
DECEBALP , utilizator
Cel mai recent răspuns: rosu gheorghe , utilizator 08:59, 4 Martie 2010
Categoric nu
Fara semnatura salariatului nu se poate inregistra c.i.m. .... insa se poate inregistra contractul in conditiile in care angajatorul falsifica semnatura salariatului :(
Traim in Romania si in aceasta tara se poate orice.
In concluzie: "se poate" mai ales daca la mijloc exista un I.T.M. care este platit de noi parca special sa ne incurce.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare contract fara semnatura mea adomnicai83 adomnicai83 Buna ziua, Se poate inregistra un contract de munca fara semnatura mea(eu fiind persoana fizica) la ITM prin Revisal? Am fost instiintat de catre un ... (vezi toată discuția)
Contract de munca bilingv ion predescu ion predescu Buna ziua, Este corecta incheierea unui contract individual de munca ce are doua versiuni mentionate pe doua coloane diferite una in romana si una in ... (vezi toată discuția)
Refuz de inmanare a cim. sfat urgent! angel_3ro angel_3ro Mi-am depus demisia de la firma la care lucrez, si acum suntin perioada de preaviz. Cererea de demisie este inregistrata, dar directorul nu vrea sa o semneze. ... (vezi toată discuția)