avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajatorul doreste sa ma concedieze fara motiv ? Ce ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajatorul doreste sa ma concedieze fara motiv ? Ce pot face ?

Buna ziua,
De cateva luni lucrez la un after school particular si in ultimul timp patroana firmei ma tot ameninta cu concedierea desi nu ar avea motive intemeiate sa ma concedieze .
Toto in acest timp salariul (altul decat cel trecut in contract) l-am luat cu intarzaieri de pana la o luna , dar nu am semnat nici un stat de plata iar banii nu mi-au fost virati pe card. Astfel nu ar avea dovada ca salariul mi-ar fi fost platit.
Spuneti-mi va rog daca poate sa ma concedieze inventand ceva si daca se intampla acest lucru ce pot sa fac? Pentru ca as dori ca lucrurile sa nu ramane asa cum isi doreste patroana acestei fime.
Astept un raspuns cat se poate de repede.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 20:38, 3 Martie 2010
daca va concediaza aveti dreptul sa actionati firma in instanta!
consultati si un avocat prezentandu-i cazul dvs. particular.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fortata de angajator ovy2006 ovy2006 Salut, Patronul firmei la care lucrez a decis sa concedieze lume, motivul invocat e restructurare, se extinde firma, bugete restranse, dar cand am fost chemat ... (vezi toată discuția)
Angajata din somaj Melek.a Melek.a Buna ziua. Matusa mea de 49 de ani fost angajata din somaj acum 10 luni. Tocmai a fost anuntata ca firma se inchide si pusa sa isi dea demisia. E ... (vezi toată discuția)
Respectarea fisei de post savumihairares savumihairares In conditiile in care in fisa de post sunt trecute niste activitati suntem obligati sa le respectam. Daca se schimba managerul direct si dupa cateva saptamani ... (vezi toată discuția)