avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... LUCRU IN ACORD GLOBAL
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

LUCRU IN ACORD GLOBAL

Buna seara!

Am lucrat in cercetare proiectare si eram platita in acord global+ore suplimentare, dar pentru dosarul de pensie nu se da adeverinta pentru salariul brut, in cartea de munca avem numai salarul de incadrare. Este normal sa nu primim pensie si pentru orele suplimentare si suma din acord.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 01:51, 6 Martie 2010
Care angajator, domnule avocat? L-ati sfatuit pe utilizator sa conteste decizia de pensie. Un asemenea litigiu se judeca in contradictoriu cu casa teritoriala de pensii, care, in mod evident, nu este fostul angajator al utilizatorului.

In litigiile de asigurari sociale sarcina probei revine reclamantului.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcularea punctului de pensie ioana bertescu ioana bertescu 1.calcularea punctului de pensie anual: am lucrat pana la 01.04.2008, deci trei luni cu castiguri, punctajul anual se face : media a punctajului lunar impartit ... (vezi toată discuția)
Care este actul care reglementeaza luarea in calcul a tuturor sumelor castigate (acord, prime, premii, etc) la stabilirea pensiei - aparut in 2005/2006 ? anca_mariette anca_mariette Sume ce se iau in calcul la stabilirea pensiei, asa cum apar in noul proiect de lege : \"b) sporurile şi indemnizaţiile acordate sub formă de procent din ... (vezi toată discuția)
Adeverinta venit ContSters103795 ContSters103795 am de la societatea unde am lucrat de la 13.04.1970 pana la data de 31.10.1994 adeverinta cu veniturile suplimentare . In aceasta, societatea specifica ca ... (vezi toată discuția)