Am avut o relatie cu o fata acum cativa ani cu care am facut un filmulet erotic. Dupa ce ne-am despartit m-a rugat intr-o convorvire pe internet sa sterg acel filmulet,eu spunandu-i in gluma "Ce-mi dai?". Acum am proces cu ea pt santaj. Mi s-a facut perchezitie acasa la 6 dimineata,confiscandu-mi pc-ul si niste cd-uri. Nu au gasit nimic pt ca stersesem cu mult timp in urma acel filmulet. Acum sunt acuzat pt santaj,singura ei dovada fiind acea conversatie. Ce pedeapsa as putea primi pt asta?
Multumesc!!!
Pe langa citatie,in calitate de inculpat,daca este primul termen ininstanta,dupa cum afirmati,ati primit si o copie de pe rechizitoriu.
Ar trebui sa ne comunicati ce scrie in acesta la stare de fapt.
Daca dorit un sfat concret,citati-ne ce scrie acolo.
Fiind in stare de libertate nu ii este comunicat rechizitoriul.
Primeste doar citatie.
Actul de sesizare se spune ca se citeste in mod public in sedinta...publica.
Isi poate angaja avocat care sa se ocupe de cazul lui.Acesta va face toate demersurile pentru a afla care este situatia.
Santaj
hoream
Sunt subiectul unui santaj. Sunt santajat de catre asociatul meu sa renunt la toate drepturile mele in firma ca altfel face un denunt cum ca un alt prieten ... (vezi toată discuția)
Acuzat pe nedrept
pauldorin87
sunt acuzat intr un dosar penal prin declaratie mincinoasa precum ca as fi deposedat de o suma de bani pe un amic.am asistat la un schimb de telefon intre 2 ... (vezi toată discuția)