avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... act constitutiv
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

act constitutiv

Un proces verbal la constituirea unei asociatii,poate fi folosit ca si act constitutiv? Scuze,dar am o dilema in acest sens.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:52, 7 Martie 2010
Nu, trebuie sa intocmiti act constitutiv si statut, care trebuie sa contina elementele prevazute de OG 26/2000
Trebuie redactate in mod corespunzator atat actul constitutiv si cat statutul asociatiei.
Trebuie semnate in fata unui avocat sau notar care sa aplice stampila pe ele.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare statut asociatie rviorel23 rviorel23 [b]Problema[/b]: Vreau sa modific Statutul Asociatiei. Judecatoria mi-a cerut: [b]Proces verbal[/b] al Adunarii Generale - legalizat, [b]Act Aditional[/b] de ... (vezi toată discuția)
E necesar sa ne reprezinte obligatoriu un avocat? adria_bd adria_bd Buna ziua, Drim sa infiintam un ONG. Am redactat statutul si actul constitutiv sub indrumarea unui avocat. Din pacate, avocatul nu mai este disponibil si nici ... (vezi toată discuția)
Act constitutiv asociatie alumni - semnaturi membri fondatori moescu moescu Buna ziua, incerc de mai mult timp sa lamuresc o problema care in momentul de fata ne-a adus in impas vizavi de proiectul infiitarii unei asociatii de tip ... (vezi toată discuția)