sunt parte pagubita intr-un incident rutier si masina mea trebuie sa stea in service cam 10 zile pentru reparatii. Deoarece accidentul nu a fost din vina mea, mi s-ar parea normal ca firma asiguratoare a vinovatului sa-mi puna masina la dispozitie ca sa ma deplasez si viata mea de zi cu zi sa nu fie afectata. Exista vreo sansa sa obtin asa ceva de la Astra si cum sa pun problema?
In alte tari asa se intampla si e ceva absolut normal.
Multumesc :)
Multe se intampla doar in alte tari si nu la noi!! Si cate nu vedem noi aici si celalalte tari sunt lipsite de imaginatie.......:stunned:
Pentru perioada de nefolosinta de care ati fost lipsit datorita intarzierii platii despagubirii, daca nu sunteti firma de transport, acest tip de daune se poate obtine doar pe cale judecatoreasca. Odata ce ati inchiriat o masina de la o firma specializata si aveti documente doveditoare, veti putea recupera acesti bani.
Accident
tanchistu
Buna ziua. Am avut un accident rutier de curand in care eu am fost vinovat (nu am acordat prioritate). Acum celalalt conducator doreste sa ii platesc ... (vezi toată discuția)