buna ziua!
va rog frumos sa-mi spuneti daca am dreptul la indemnizatie de somaj in urmatoarea situatie:
- in perioada 2002-2009 martie am avut carte de munca (din 2002 dupa ce am terminat facultatea);
- in perioada 2008-2010 urmez cursurile unui master cu plata;
- din martie 2009, in timp ce eram deja la master am intrat in somaj;
pana acum am luat aceasta indemnizatie, dar am aflat ca nu aveam dreptul pentru ca urmam o forma de invatamant.
parerile sunt pro si contra, si va spun ca nici cei de la ajofm nu stiu ce sa-mi spuna.
eu as vrea sa-mi trec in cartea de munca si aceasta diploma dupa ce termin si nu stiu daca atunci cand or sa vada ca in perioada in care am luat somaj am urmat si master, nu or sa ma puna sa dau banii inapoi.
Aveati obligatia sa va inregistrati cererea de somaj in termen de 12 luni de la data incetariii raportului de munca altfel cererea este tardiva, daca va aflati in termen inregistrati-o trebuie sa v-o primeasca si sa va dea un raspuns
Somaj
yonutzduran
Din data de 5 martie 2010 am intrat somaj 6 luni de zile (am fost dat afara de la locul de munca) In data de 10 iulie am luat diploma de licenta. Intrebarea ... (vezi toată discuția)