avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestatie in anulare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestatie in anulare

Va salut! La data de 4 aprilie 2009 s-a judecat o contestatie in anulare.De mai multe ori am fost la contencios pentru a mi se da o copie dupa hotararea luata de instanta. Pana astazi nu am obtinut-o pentru ca judecatorul dupa aproape un an de zile nu a scris motivarea. Mi s-a spus sa mai incerc, poate o va scrie. Contestatia, ca de obicei a fost respinsa. In continuare, ma pot adresa curtii de apel ? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: taticu100 , utilizator 10:37, 4 Martie 2010
Solicitati oficial presedintelui instantei sa dispuna masurile necesare astfel incat judecatorul,sa binevoiasca a motiva hotararea pronuntata
Buna ziua !
Conform art.320, al.(3) c.p.c., hotararea data in contestatie este supusa acelorasi cai de atac ca si hotararea atacata.
Cu stima !
V-as fi indatorat daca mi-ati spune si care sunt caile de atac. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatia in anulare - competenta Micaly Micaly Buna ziua A fost formulata contestatie in anulare (si introdusa legal la instanta care a pronuntat decizia) atat [b]impotriva deciziei[/b] cat si ... (vezi toată discuția)
Contestatia in anulare shhomerul shhomerul contestatia in anulare in baza art. 320(3) cod procedura civila se mai poate face pentru motivele date de art. 317 si art. 318 cod procedura civila? (vezi toată discuția)
Contestatia in anulare Dragut Dragut o hotarare pronuntata intr-o contestatie in anulare poate fi atacata vreodata cu apel? (vezi toată discuția)