cum sa cumparati energie electrica? ceva nu e in regula...... Poate doriti un model pentru furnizare servicii sau in cel mai fericit caz cred ca este vorba de concesiune. Dupa cum ati observat multe autoritati si-au externalizat aceste servicii gen: salubrizare, deszapezire, iluminat public prin licitatii de concesiune! Poate sunteti mai explicita.
Pai orice autoritate contractanta poate sa faca licitatie pentru a cumpara energie electrica de la orice alt operator de retea care o vinde mai ieftin, inclusiv cineva din zona care are o microhidrocentrala.
Deci nu are nici o legatura cu concesionarea.
Se poate achzitiona atata timp cat exista posibilitatea de a-ti furniza mai multi operatori energia. Serviciile sunt in anexa 2 b (alte servicii) si nu esti obligat sa respecti ordonanta decat daca valoarea estimata depaseste 125.000 euro.
am vazut ca se tranzactioneaza energie electrica pe piata la disponibil in ringul Bursei Romane de Marfuri,fiind un produs cotat;sunt sigura ca cei de la BRM va vor pune la dispozitie modele de documentatii.
Taxa habitat
Okta43
Buna ziua,
Am o casa de vacanta in comuna Valea Lunga, Dambovita. Acum cateva zile am primit prin posta o scrisorica cu titlul \\"Titlu executoriu numarul ... (vezi toată discuția)