avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Model caiet de sarcini pentru cumpararea energiei ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Model caiet de sarcini pentru cumpararea energiei electrice

Buna ziua,
Are cineva un model de caiet de sarcini pentru cumpararea energiei electrice?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: zomb , utilizator 14:43, 14 Aprilie 2010
cum sa cumparati energie electrica? ceva nu e in regula...... Poate doriti un model pentru furnizare servicii sau in cel mai fericit caz cred ca este vorba de concesiune. Dupa cum ati observat multe autoritati si-au externalizat aceste servicii gen: salubrizare, deszapezire, iluminat public prin licitatii de concesiune! Poate sunteti mai explicita.
Pai orice autoritate contractanta poate sa faca licitatie pentru a cumpara energie electrica de la orice alt operator de retea care o vinde mai ieftin, inclusiv cineva din zona care are o microhidrocentrala.
Deci nu are nici o legatura cu concesionarea.
Se poate achzitiona atata timp cat exista posibilitatea de a-ti furniza mai multi operatori energia. Serviciile sunt in anexa 2 b (alte servicii) si nu esti obligat sa respecti ordonanta decat daca valoarea estimata depaseste 125.000 euro.
am vazut ca se tranzactioneaza energie electrica pe piata la disponibil in ringul Bursei Romane de Marfuri,fiind un produs cotat;sunt sigura ca cei de la BRM va vor pune la dispozitie modele de documentatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caiet sarcini lucrari constructii jacqueline_k jacqueline_k O societate comerciala (privata) doreste sa dezafecteze o zona ocupata de constructii si instalatii, urmand ca pe terenul ramas liber sa se construiasca ... (vezi toată discuția)
Taxa habitat Okta43 Okta43 Buna ziua, Am o casa de vacanta in comuna Valea Lunga, Dambovita. Acum cateva zile am primit prin posta o scrisorica cu titlul \\"Titlu executoriu numarul ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren intravilan de la primarie raluk11 raluk11 Am cumparat un teren, in intravilan de la Primarie in urma unei licitatii. Spuneti-mi va rog in ce lege se stipuleaza obligatiile Primariei de a face strazi, ... (vezi toată discuția)