avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... fondul de rulment, fondul de reparatii si penalizarile
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

fondul de rulment, fondul de reparatii si penalizarile

buna ziua,
am o probelma in ceea ce priveste acest fond;am citit undeva ca nu mai este obligatoriu;ma puteti ajuta cu art din lege unde spune acest lucru?
daca un restantier are constituit fond de rulment este corect sa- calculez penalitati pentru intarziere la achitarea intrenirerii?
Cum se aplica aceste penalitati :incepand cu a 2-a zi dupa scadenta sau cu 30 zile dupa scadenta? unde pot sa ma informez?

fondul de reparatii este obigatoriu de constituit?
Cel mai recent răspuns: CrisB , utilizator 08:47, 22 Martie 2010
Ati spus, ati scris:
In calculatia pe care o dati exemplu este o eroare

De aceea am incercat sa lamuresc. Unde este eroarea in calculatia data de mine ca exemplu!?
Am gresit adunare, scaderea...!?
Eroarea consta in faptul ca 4000 lei restanta inseamna 4000 lei furnizori neplatiti, nu 200 lei cu exceptia cazului in care, 3800 lei au fost achitati furnizorilor din fondul de rulment.
Conditia ca diferenta de la 4000 lei la 200 lei sa fi fost achitata din fondul de rulment exclude eroarea, asa cum am scris in paranteza.

O zi buna
Ultima modificare: Luni, 22 Martie 2010
CrisB, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pot aplica 2 tipuri de penalizari la asociatiile de proprietari? elena covaci elena covaci in cadrul asociatiei noastre s-au aplicat 2 tipuri de penalizari:penalizari de 0.2% pe zi si penalizarile ce au venit de la furnizori conform restantei din ... (vezi toată discuția)
Se poate aplica o penalizare mai mare de 0,2% pe zi daca aceasta este prevazuta in statut? ContSters172951 ContSters172951 Am o intrebare: in statutul asociatiei de proprietari este prevazuta o penalitate de 0,5% pe zi pt fiecare zi de intarziere a platii intretinerii. am citit ca ... (vezi toată discuția)
Penalizari asociatie ContSters122354 ContSters122354 unde sunt distribuite penalizarile ?catre asociatia de proprietari sau catre furnizori ? de cine sunt calculate acestea? (vezi toată discuția)