Am urmatoarea situatie in care va cer parerea, un student a lucrat la un call-center circa o luna, la negru,dupa care au fost incetate relatiile de munca si el a fost remunerat cu o suma mai mica decat i se cuvenea.In situatia lui mai este un coleg, si impresia mea este ca firma se foloseste de studenti cca. o luna, doua apoi ii da afara prin varii motive,pt a nu le face contracte de munca si a nu plati impozite.Cum sa ii constranga pagubitul pe angajatori sa plateasca suma restanta?
Eventual sesizare ITM, dar daca nu exista nimic semnat pe acolo .............
Daca ITM constata ca a firma a utilizat munca fara forme legale ii obliga la inregistrarea retroactiva a CIM, la plata contributiilor si a salariului.
Intre timp am avut ideea sa le scriu o notificare, speram ca o sa mearga si isi va lua omul diferenta de bani pana in Craciun.Daca nu, am inteles ca se vor infiinta de anul urmator Tribunalele Muncii..
În situaţia în care contractul individual de muncă nu a fost încheiat în formă scrisă, se prezumă că a fost încheiat pe o durată nedeterminată, iar părţile pot face dovada prevederilor contractuale şi a prestaţiilor efectuate prin orice alt mijloc de probă.
Daca este litigiu de munca , competenta de solutionare apartine tribunalului muncii. In prezent sunt sectii specializate in litigii de munca si asigurari sociale.