avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Abonament parcare- coproprietar
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Abonament parcare- coproprietar

Va rog sa imi spuneti si mie daca am domiciliul stabil in loc. Cluj-Napoca, solicit o parcare cu abonament. Am dreptul sa beneficiez de aceasta daca masina e pe numele tatalui si am procura de la notar ca pot folosi masina? Pana acum am avut aceasta posibilitate. Acum mi s-a spus ca trebuie sa fiu coproprietar la acea masina. Ce implica asta si unde se fac actele (mentionez ca tatal locuieste in alt judet). Sau as putea dobandi dreptul de a plati aceasta parcare facand un contract de inchiriere inregistrat la Finante pt apartament tatalui meu? Multumesc
Ultima modificare: Joi, 4 Martie 2010
bibacj, utilizator
Cel mai recent răspuns: ralu11 , utilizator 12:17, 26 Septembrie 2011
mai bine va da tatal procura sa faceti abonamentul pe numele lui!iar dvs doar o platiti si folositi in continuare masina
Mi s-a spus ca nu se poate, deoarece tata are alt domiciliu...
atunci sa va doneze masina si deveniti proprietar!
sunt in aceeasi situatie, puteti sa-mi spuneti cum ati rezolvat problema, daca ati rezolvat-o.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! vin cu urmatoarea problema : apartament pe numele ... Maddy2525 Maddy2525 Buna seara! Vin cu urmatoarea problema : apartament pe numele tatalui, loc de parcare pe numele tatalui cu contract comodat intre tata si fiu - masina ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare dupa succesiune robertcristi robertcristi Buna ziua, Avem o masina inmatriculata pe numele bunicului care a decedat. Succesiunea este deja realizata si masina a ramas parte tatalui parte bunicai. ... (vezi toată discuția)
Succesiune, mostenire - caz particular a21alex a21alex Buna ziua, am citit multele discutii legate de succesiuni pe acest forum. Ma bucur ca e bine documentat si argumentat, lucru pentru care va ... (vezi toată discuția)