Dupa l989 am cumparat un apartament dezafectat,situat langa apartamentul meu an speranta ca an viitor al voi repara si la lucui unul din copii mei care stau an alta localitate.Acel apartament cumparat nu are apa curenta,wc,curent electric,chiuvete etc.sunt numai peretii goi. Cu toate acestea eu am contrubuit cu,cota care mi s-a cuvenit la cheltuielile comune,respectiv,acoperirea blocukluyi,anveloparea blocului,schimbarea conductelor de canalizare,zugravirea casei scarii etc. Acum mi se cere si o suma de bani lunara pentru salarul administratorului si cheltuieli rechizite si formulare tipizate. Intreb sunt obligat la plata acestor sume cu toate ca sunt doar peretii goi,nelocuind nimeni niciodata an acel apartament. Daca nu-l cumparam oare platea statul asociatiei acesti bani?
Salariul administratorului este stabilit si platit de catre proprietari, asa cum se platesc celelalte cheltuieli comune, se plateste si salariul administratorului si al casierului. Nu inteleg de ce vi se cere acum, si nu vi s-a cerut pana acum.
Salariile, ca si cheltuielile administrative se impart pe cota-parte indiviza (suprafata).
Deci, da, sunteti obligat sa platiti si pentru apartamentul in care nu locuieste nimeni.