avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... trebuie sa contribui la plata salariului ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

trebuie sa contribui la plata salariului administratorului?

Dupa l989 am cumparat un apartament dezafectat,situat langa apartamentul meu an speranta ca an viitor al voi repara si la lucui unul din copii mei care stau an alta localitate.Acel apartament cumparat nu are apa curenta,wc,curent electric,chiuvete etc.sunt numai peretii goi. Cu toate acestea eu am contrubuit cu,cota care mi s-a cuvenit la cheltuielile comune,respectiv,acoperirea blocukluyi,anveloparea blocului,schimbarea conductelor de canalizare,zugravirea casei scarii etc. Acum mi se cere si o suma de bani lunara pentru salarul administratorului si cheltuieli rechizite si formulare tipizate. Intreb sunt obligat la plata acestor sume cu toate ca sunt doar peretii goi,nelocuind nimeni niciodata an acel apartament. Daca nu-l cumparam oare platea statul asociatiei acesti bani?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 19:39, 4 Martie 2010
Salariul administratorului este stabilit si platit de catre proprietari, asa cum se platesc celelalte cheltuieli comune, se plateste si salariul administratorului si al casierului. Nu inteleg de ce vi se cere acum, si nu vi s-a cerut pana acum.
Ultima modificare: Joi, 4 Martie 2010
andram, utilizator
e culpa dvs cu nu are utilitati si nefiind parte comuna, da, ar trebui sa platiti..

administratia lucreaza si in favoarea dvs in sensul ca aduna/scade/inmulteste/imarte avand in vedere si ap. dvs
Salariile, ca si cheltuielile administrative se impart pe cota-parte indiviza (suprafata).
Deci, da, sunteti obligat sa platiti si pentru apartamentul in care nu locuieste nimeni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii la plata intretinerii Richards Richards Am mostenit,impreuna cu sora mea,un apartament situat la etajul1 dintr-un bloc fara parter,dotat cu apometre.De peste un an,nu locuieste nimeni acolo si avem ... (vezi toată discuția)
Plati administrative la apartament in rosu ContSters202439 ContSters202439 Dragii mei, As dori ceva lamuri cu privinta la responsabilitatile banesti catre asociatia de locatari nou infiintata intr-un bloc dat in folosinta in 2010 ... (vezi toată discuția)
Am un apartament închiriat și vreau să-l zugrăvesc. am dreptul să le cer chiriașilor o cotă-parte din cheltuială? Nita Anni Nita Anni Buna ziua. Am un apartament inchiriat si vreau sa-l zugravesc. Am dreptul sa le cer chiriasilor o cota parte din cheltuiala zugravelii? (vezi toată discuția)