avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zi libera platita pt nastere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zi libera platita pt nastere copil

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea problema:
Pot din concediu medical sa intru in cele 5 zile libere platite pt nasterea copilului?Sau
trebuie sa vin la serviciu un anume nr de zile?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters79003 , utilizator 19:44, 4 Martie 2010
daca va naste nevasta dupa ce ati terminat concediu medical, ce sa faceti? faceti cerere catre conducere pt acordarea celor 5 zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! m-am lovit de o problema si as vrea sa gasesc pe ... Anastasie Andrei Anastasie Andrei Buna ziua ! M-am lovit de o problema si as vrea sa gasesc pe cineva care ar putea sa imi explice cum ar trebui sa privesc urmatoarea situatie . Sotia mea a ... (vezi toată discuția)
Prenatal dupa ccc georginica georginica Sunt insarcinata cu al doilea copil si voi naste pe 02.08.2010. Sunt in concediu crestere copil pana pe 13.05.2010. Dupa terminarea CCC-ului doresc sa intru ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si postnatal YONYA YONYA Buna ziua,angajatorul doreste sa intru in concediu prenatal deoarece nu-mi mai pot indeplini toate sarcinile dinnainte (ridicatul marfii si expunerea ei) ce ... (vezi toată discuția)