Buna ziua.
Firma la care am lucrat si care nu mi-a furnizat salariul de 4 luni este sub supravegherea unui lichidator pt ca ulterior sa intre in insolventa.Ni s-a solicitat de catre firma lichidatoare sa depunem la tribunal inscrierea la masa credala.
Avand in vedere prejudiciul suferit ca urmare a intarzierii ft mari pot cere in cererea de creanta si daune interese?
Mentionez ca am depus o plangere la ITM iar raspunsul lor a fost sa dau angajatorul in judecata si sa ii cer daune -interese cf.art. 161 alin 4 Codul Muncii modificat prin Legea nr 53/2003.Intre timp am aflat ca firma a fost preluata de respectivul lichidator si nu stiu exact daca mai are sens sa il dau si in judecata pt recuperarea prejudiciilor.
Multumesc anticipat pt ajutor
nu puteti obtine nimic si oricum banii ptr care va veti inscrie la masa credala ii veti primi dupa incheierea procedurii,aceasta dureaza de la unu la cinci ani!
laur67
Neplata salar
mariaxxx
Buna ziua! Am lucrat la o firma si nu mi-am primit banii pe ultima luna lucrata, banii care conform CIM trebuia sa ii incasez in data de 15 pt luna anterioara. ... (vezi toată discuția)