avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prelungire contract de inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prelungire contract de inchiriere

Ce obligatii are un fost proprietar, repus in drepturi prin aplicarea Legii 10/2001, fata de chiriasi, vis-a vis de incheierea, prelungirea contractelor de inchiriere aflate in derulare. Eventual, va rog, ce lege, ordonanta, hotarare, stipuleaza aceste lucruri?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: toko_cop , utilizator 08:33, 12 Decembrie 2006
ordonanta de urgenta nr.40/1999
codul civil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spete admiterea actiunii in evacuarea chiriasului bazat pe inaplicabilitatea oug 40/1999 Corina Capotã Corina Capotã Am initiat acest topic in speranta ca aveti spete in ceea ce priveste admiterea acţiunilor în evacuarea chiriaşilor bazat pe inaplicabilitatea prevederilor ... (vezi toată discuția)
Actiune in revendicare sau in evacuare? sachil sachil Am urmatoarea situatie: in ianuarie 2008 am fost pus in posesia unui imobil nationalizat si retrocedat, locuit de chiriasi. La aceasi data contractele lor de ... (vezi toată discuția)
Imobil restituit pe legea 10/2001 , cu chiriasi in el pynu pynu Buna ziua , prorblema mea se prezinta in felul urmator : Am castigat in instanta o casa +teren , imobilul mi-a fost predat de primarie prin proces verbal de ... (vezi toată discuția)