avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... suspendare permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

suspendare permis auto

In decembrie 2009 mi s-a retinut permisul auto ptr depasirea vitezei legale (102 km/h in localitate) si am depus contestatie(care urmeaza sa se solutioneze in martie 2010.). ln ianuarie 2010 mi s-a retinut din nou permisul, din acelasi motiv.Am depus din nou contestatie si,la aceasta, am primul termen in iunie.Ce se poate intampla daca nu mi se raspunde favorabil la niciuna?Raman fara permis?Daca da, pe ce perioada?Pot sustine examen ptr micsorarea perioadei de suspendare?
Cel mai recent răspuns: florinviorel , utilizator 23:27, 4 Martie 2010
da ,ram fara permis pe perioada inscrisa in p-v,de obicei o luna,dar mai usor cu viteza,ganditi-va mai bine....la multe...
nu specifica in p-v perioada de suspendare.fiind 2 abateri intr-un termen scurt se poate ca perioada de suspendare sa fie mai mare de 6 luni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie proces-verbal alex_bogdan alex_bogdan Buna ziua.in data de 13.10.2008 am fost oprit in localitate unde viteza maxima era de 50km/h de un echipaj de la politia rutiera care mi-a adus la cunostinta ... (vezi toată discuția)
Toleranta contraventie depasire viteza IONUT CRACIUN IONUT CRACIUN Buna ziua, Recent am fost inregistrat de aparatul radar in localitate circuland cu viteza de 102 km/h. Astfel, mi-a fost suspendat permisul pe o perioada de ... (vezi toată discuția)
Procesul verbal nu a fost intocmit de catre agentul constatator armadillo armadillo Buna ziua, Tocmai am primit o amenda pentru depasirea vitezei legale cu 21 km / ora. Agentului care mi-a intocmit PV-ul i s-a transmis prin statie viteza cu ... (vezi toată discuția)