avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... avertismentul scris pentru o fapta neprevazuta in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

avertismentul scris pentru o fapta neprevazuta in cadru legal

Imi poate impiedica luarea celui de-al 13 salariu un avertisment scris din 19 ian 2009 care nu indeplineste toate conditiile de intocmire, respectiv nu descrie fapta care mi se imputa si pentru care am primit aceasta sanctiune.Sunt salariat al Directiei de Protectie a Copilului Braila.
Ultima modificare: Vineri, 5 Martie 2010
ADMIDAN, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:17, 5 Martie 2010
Premiile anuale pot fi reduse sau nu se acorda in cazul persoanelor care in cursul anului au desfasurat activitati profesionale nesatisfacatoare ori au savarsit abateri pentru care au fost sanctionate disciplinar.
Inseamna ca neacordarea celui de-al 13-lea salariu este ca o sanctiune la sanctiune...;)
Ultima modificare: Vineri, 5 Martie 2010
Doina Elena, Consultant resurse umane
Nu este o sanctiune neacordarea celui de-al 13-lea salariu ... acordarea lui este conditionata de indeplinirea unor conditii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Al 13 - lea salariu Allynia Allynia As dorii sa stiu daca se da sau nu se da al 13-lea salariu pe 2009. Este hotararea ordonatorului de credite? Multumesc! (vezi toată discuția)
Al 13 salariu cata27 cata27 Am si eu o nelamurire si sper sa ma ajutati.Din luna octombrie de pe data de 01 .2009 nu m-ai lucrez.Am fost angajat Ca functionar public din data de ... (vezi toată discuția)
Al 13-lea salariu in concediul de crestere al copilului carmen-luca carmen-luca Lucrez la spital ca asistenta .Din data de 5 ianuarie 2009 sunt in Concediul de crestere a copilului . La servici toate colegele mele au luat luna aceasta ... (vezi toată discuția)