avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general reglarea registrului de casa cand avem sold pozitiv
Discuție deschisă în Contabilitate în general

reglarea registrului de casa cand avem sold pozitiv

Buna seara!
Astept sugestii legate de acest subiect.
Multumiri!:)
Cel mai recent răspuns: mihaelastir , utilizator 10:16, 9 Martie 2010
Pentru banii ridicati din casierie trebuie sa intocmiti documente...dispozitii de plata... Pentru perioade scurte puteti justifica avansuri.
Lichiditatile din societate pot fi utilizate in scopuri personale doar dupa ce s-au repartizat dividende.
Probabil asta voiati sa aflati...
De ce va pierdeti timpul sa raspundeti la un subiect pentru care cel ce l-a formulat nu a avut bunul simt sa il prezinte de o maniera care sa merite raspunsuri ?!
Asemenea topicuri ar trebui sterse.
ca la testele de sange...a iesit rezultatul pozitiv...fa-ti testamentul
@florinsavu:
:)
sa stiti ca asta e prima tentatie : sa sterg un astfel de subiect .
Dar decid ca e bine sa ramina pentru ca e o dovada clara de superficialitate si de lipsa de consideratie pentru toti cei care au amabilitate :
- sa deschida subiectul
- sa citeasca enuntul
- sa gindeasca ce au citit
-sa caute sa suplineasca ceea ce lipseste din enunt
- sa dea o solutie asa cum considera fiecare ca ar suna intrebarea
- sa citeasca ce au scris cei de dinainte
- sa inteleaga ce au scris cei de dinainte , poate -poate se leaga ceva si"iese "
un raspuns .
Si sigur mi-au mai scapat citeva etape
Cred ca cel mai greu este sa raspunzi intrebarilor nepuse ...
:)
Si mai cred ca e bine sa ramina un timp pe prima pagina ...
Va multumesc frumos pentru intelegere si va (imi) doresc o seara excelenta !

"Cred ca cel mai greu este sa raspunzi intrebarilor nepuse ..."
A spus-o Magda Staicu. Este frumos spus.

Suna ca la Hollywood .. ca-n filme. Viata ne face ceva mai putin sensibili.

Alte discuții în legătură

Neclaritate Jenu68 Jenu68 Buna ziua! In ultima vreme am postat diferite intrebari si, zic eu, le-am incadrat la categoria corespunzatoare. Din pacate au fost destule la care nu mi s-a ... (vezi toată discuția)
Se poate refuza testarea covid? Crin7 Crin7 Noul test Covid ce implica introducerea unui bat lung in nas mi se pare foarte invaziv. Se poate refuza pe acest motiv si solicita un test de sange in schimb? (vezi toată discuția)
Poligraf ragaliemariana ragaliemariana Va rog unde gasesc metodologia(procedura) completa si punctuala (acreditata)a testarii cu poligraful. Etapele ,drepturile si obilgatiile , persoanei testate ... (vezi toată discuția)