Pentru banii ridicati din casierie trebuie sa intocmiti documente...dispozitii de plata... Pentru perioade scurte puteti justifica avansuri.
Lichiditatile din societate pot fi utilizate in scopuri personale doar dupa ce s-au repartizat dividende.
Probabil asta voiati sa aflati...
De ce va pierdeti timpul sa raspundeti la un subiect pentru care cel ce l-a formulat nu a avut bunul simt sa il prezinte de o maniera care sa merite raspunsuri ?!
Asemenea topicuri ar trebui sterse.
@florinsavu:
:)
sa stiti ca asta e prima tentatie : sa sterg un astfel de subiect .
Dar decid ca e bine sa ramina pentru ca e o dovada clara de superficialitate si de lipsa de consideratie pentru toti cei care au amabilitate :
- sa deschida subiectul
- sa citeasca enuntul
- sa gindeasca ce au citit
-sa caute sa suplineasca ceea ce lipseste din enunt
- sa dea o solutie asa cum considera fiecare ca ar suna intrebarea
- sa citeasca ce au scris cei de dinainte
- sa inteleaga ce au scris cei de dinainte , poate -poate se leaga ceva si"iese "
un raspuns .
Si sigur mi-au mai scapat citeva etape
Cred ca cel mai greu este sa raspunzi intrebarilor nepuse ...
:)
Si mai cred ca e bine sa ramina un timp pe prima pagina ...
Va multumesc frumos pentru intelegere si va (imi) doresc o seara excelenta !
Neclaritate
Jenu68
Buna ziua!
In ultima vreme am postat diferite intrebari si, zic eu, le-am incadrat la categoria corespunzatoare. Din pacate au fost destule la care nu mi s-a ... (vezi toată discuția)
Poligraf
ragaliemariana
Va rog unde gasesc metodologia(procedura) completa si punctuala (acreditata)a testarii cu poligraful.
Etapele ,drepturile si obilgatiile , persoanei testate ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-urilor acestora.