avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general reglarea registrului de casa cand avem sold pozitiv
Discuție deschisă în Contabilitate în general

reglarea registrului de casa cand avem sold pozitiv

Buna seara!
Astept sugestii legate de acest subiect.
Multumiri!:)
Cel mai recent răspuns: mihaelastir , utilizator 10:16, 9 Martie 2010
Buna seara!Am citit ce s-a scris mai sus.Sunt convinsa ca daca as fi scris mesajul corect(ca si termeni)nu as fi primit atatea raspunsuri.Nu a fost lipsa de bun-simt,ci pur si simplu, am vrut sa obtin niste raspunsuri avizate pentru a ajuta pe cineva,eu neavand tangenta cu acest domeniu.Nu mai are importanta ca nu mi-a iesit.Oricum ,intuiesc din atatea raspunsuri ca am intrat cu acest subiect pe un teren minat.Si,tin sa mai adaug,ca si in domeniul in care profesez putini oameni din cei ce ne solicita serviciile folosesc termenii adecvati, dar noi nu ii condamnam pentru asta.Incercam sa ii intelegem si,va asigur,nu este chiar atat de greu.Sunt convinsa ca mesajul scris de mine mai sus a fost inteles de toti cei care mi-au raspuns ca si cand ar fi fost scris corect ,clar si detaliat.:(
Sa inteleg ca a fost un test de a explica cuiva babeste ce trebuie sa faca , pacat ca multi care pun intrebari n-au nimic comun cu ce se mananca contabilitatea , daca ati fi pus concret problema fi-ti convinsa ca raspunsurile ar fi fost la obiect scurte si pe intelesul tuturor , nu neaparat cu articole din codul fiscal sau din legi si proceduri fiscale intr-o limba de lemn , dar ati ales sa aruncati un titlu de topic si noi vreti sa ghicim ceea ce doriti, poate mediul in care dumneavoastra profesati asa vi se intampla , totusi contabilitatea face parte dintre stiintele exacte. Imi cer scuze dar este punctul meu de vedere
Ultima modificare: Marți, 9 Martie 2010
mihaelastir, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neclaritate Jenu68 Jenu68 Buna ziua! In ultima vreme am postat diferite intrebari si, zic eu, le-am incadrat la categoria corespunzatoare. Din pacate au fost destule la care nu mi s-a ... (vezi toată discuția)
Se poate refuza testarea covid? Crin7 Crin7 Noul test Covid ce implica introducerea unui bat lung in nas mi se pare foarte invaziv. Se poate refuza pe acest motiv si solicita un test de sange in schimb? (vezi toată discuția)
Poligraf ragaliemariana ragaliemariana Va rog unde gasesc metodologia(procedura) completa si punctuala (acreditata)a testarii cu poligraful. Etapele ,drepturile si obilgatiile , persoanei testate ... (vezi toată discuția)