avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... decizia emisa de director,anexa semnata de con.sef
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

decizia emisa de director,anexa semnata de con.sef

Sunt intr-o dilema .Am fost contrazisa ca directorul impreuna cu consilierul jur.ar putea semna decizia iar la aceasta s-ar putea atasa anexa referatului facut si semnat de catre contabilul sef.Daca aveti argumente in sustinerea ideii ca o decizie emisa de director si avizata de cons.jur.poate avea atasata ca facind parte din acea decizie chiar anexa referatului semnat de catre cont.sef(privind cine se ocupa pe gestiuni de bonurile de consum),va rog raspundeti-mi!
Cel mai recent răspuns: Mihailescu Consulting , Consilier juridic 18:49, 5 Martie 2010
nu am inteles nimic, mesajul este neinteligibil
O decizie pt.nominalizarea persoanelor ce se ocupa de bonurile de consum a fost semnata de catre director si cons.jur.Aceasta decizie a fost emisa in baza referatului facut de cont.sef .Referatul avea atasata anexa semnata de acelasi cont.sef ,anexa in care se spunea care este gestiunea si cine se ocupa de ea.Cons.jur.a atasata aceasta anexa la decizie,lasind-o exact asa cum a fost facuta de catre cont.sef,inclusiv semnatura acestuia.Cont.sef acuza cons.jur.ca a plagiat semnatura lui si nu e corect cum a procedat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine este vinovat? bitu bitu Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri. Sunt acuzat de delapidare,mentionez ca nu am avut niciodata fisa postului de casier sau gestionar si ... (vezi toată discuția)
Trebuie semnate dupa venirea din concediu ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! In urma unui control s-a constatat ca unele Decizii emise de directorul institutiei noastre publice nu au fost semnate si de jurist. 1. - ... (vezi toată discuția)
Gestiune fortata julyet julyet Buna ziua, La schimbarea postului, care este de functionar administrativ, in fisa postului mi s-a scris si gestiune materiale de protectie.Acest lucru nu se ... (vezi toată discuția)