avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... bebe
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

bebe

daca cineva care a nascut fiind studenta neangajata beneficiaza de ajutor pe perioada 0-2 ani pentru cresterea copilului,cui trebuie sa se adreseze tinand cont de faptul ca BEBE are 8 luni?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:58, 17 Aprilie 2010
POREI ADRIAN a scris:

daca cineva care a nascut fiind studenta neangajata beneficiaza de ajutor pe perioada 0-2 ani pentru cresterea copilului,cui trebuie sa se adreseze tinand cont de faptul ca BEBE are 8 luni?

Adresati-va Agenţiei teritoriale pentru prestaţii sociale Str.Hambarului, nr.6, sector 2, Bucureşti Tel: 021- 2509020, 2509021, 2509022, 2509023,
Fax: 021-3170313 in zona Stadionului National Lia Manoliu capatul troleibuzelor 86 si 90, bafta si sa fie BEBE sanatos
leuca_luminita a scris:

POREI ADRIAN a scris:

trebuie sa se adreseze Agentiei Judetene pentru Prestatii Sociale pe raza căreia/căruia solicitantul îşi are domiciliul sau reşedinţa.

Adresati-va Agenţiei teritoriale pentru prestaţii sociale Str.Hambarului, nr.6, sector 2, Bucureşti Tel: 021- 2509020, 2509021, 2509022, 2509023,
Fax: 021-3170313 in zona Stadionului National Lia Manoliu capatul troleibuzelor 86 si 90, bafta si sa fie BEBE sanatos

Trebuie sa se adreseze Agentiei Judetene pentru Prestatii Sociale pe raza căreia/căruia solicitantul îşi are domiciliul sau reşedinţa.... daca nu are domiciliul sau resedinta in Bucuresti nu se poate adresa acelei institutii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se depun adeverintele 85% indemnizatie copil Luminita Plesca Luminita Plesca Important pt mamici -pt cele care nu au aflat inca: Cererile pentru recalcularea indemnizaţiei creştere şi îngrijire copil, în conformitate cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie danyley danyley buna ziua, as avea si eu o intrebare; am lucrat in Spania mai multi ani si am iesit 1 an in somaj si acum sunt in ajutor de somaj de 7 luni pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat dupa 18 ani toadermarina toadermarina buna ziua. unde trebuie sa ma duc cu baiatul meu ca sa isi depuna cererea de alocatie? am inteles ca nu mai este pe str hambarului. Care este noul sediu pt ... (vezi toată discuția)