avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrebare!!!!!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrebare!!!!!!

Pot lucra la o firma cu contract, iar la alta sa am medical?
Din cauza faptului ca am luat acele 7 salarii de la stat, prima de reinstalare, pentru ca m-am angajat intr-o alta localitate, nu pot renunta la jobul actual, job la care trebuie sa mai stau 3 luni. Din fericire mi-am gasit un loc de munca mai bun, dar as dori sa nu returnez acele 7 salarii statului si deaceea m-am gandit sa stau in medical 1-2 luni, iar la celalalt loc de munca, sa lucrez cu contract....
Este ilegal?
As proceda corect??
Va rog sa ma ajutati...!!!!
Cel mai recent răspuns: cosminiancu , utilizator 19:55, 5 Martie 2010
Concediul medical presupune incapacitate temporara de munca. Nu poti fi apt la un loc de munca si bolnav la celalat. Este ilegal ce vrei sa faci.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical emilydu emilydu Sunt in concediu medical de la locul meu principal de munca(la stat) dar mai am un job la particular.Este legal sa continui la particular sa merg normal(am ... (vezi toată discuția)
Concediul medical la numai un angajator sorinmihai sorinmihai Buna ziua, o intrebare la care nu gasesc raspuns: in situatia in care am doua locuri de munca, pot depune concediul medical doar la un angajator?( Nu vreau sa ... (vezi toată discuția)
Concediu medical anca_cm_06 anca_cm_06 Un angajat are doua joburi:unul cu norma intreaga si unul part-time. La jobul cu norma intreaga aduce cerificat de concediu medical, frecventand insa in ... (vezi toată discuția)