avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Disponibilizare - reangajare in domeniu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Disponibilizare - reangajare in domeniu

am lucrat 25 ani ,si acum sunt disponibilizat am drept sa ma angajez tot in acel domeniu
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 21:07, 5 Martie 2010
Este ceva ce v-ar putea retine, clauza de neconcurenta, plati compensatorii acordate in anumite conditii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfintare post - refuz de plata a salariului tomisb tomisb Buna ziua. Daca ma poate ajuta cineva in aceasta problema. In data de 6 aprilie am fost anuntat verbal ca mi se definteaza postul, urmand ca la sfarsitul ... (vezi toată discuția)
Angajat (trecut )- administrator-(prezent) violoncel violoncel Buna ziua, As dori sa-mi explice cineva ce poate risca un angajat care a lucrat intr-o companie si a plecat din aceea societate si a infiintat propria firma ... (vezi toată discuția)
Contract de confidentialitate - clauze Alina6447 Alina6447 Buna ziua, Pentru angajarea la o firma mi se cere sa semnez inainte un contract de confidentialitate. Pe mine acest contract ma socheaza- practic nu am voie ... (vezi toată discuția)