avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Atacare deciizie unbr
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Atacare deciizie unbr

situatia sta in felul urmator: consiliul baroului decide asupra starii de incompatibilitate, se face contestatie la Consiliul UNBR care sustine in continuare decizia Consiliului baroului. Ce cale am de atac impotriva decizie Consiliului UNBR si daca e vorba de instanta care este competenta material sa judece?

Multumesc anticipat
Instanta in raza careia se afla sediul paratei.
baloi gica a scris:

Instanta in de cntencios administrativ
Curtea de Apel sau Tribunalul este competent pentru solutionarea contestatiei impotriva deciziei Consiliului UNBR??
Curtea de Apel Bucuresti cu siguranta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatia in anulare - competenta Micaly Micaly Buna ziua A fost formulata contestatie in anulare (si introdusa legal la instanta care a pronuntat decizia) atat [b]impotriva deciziei[/b] cat si ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare vichi_90 vichi_90 Buna ziua tuturor va rog daca ma poate lumina cineva: - tribunalul a judecat fondul- sectia contencios - am pierdut - curtea de apel a judecatrecursul - am ... (vezi toată discuția)
Competenta in rejudecarea dupa admiterea contestatiei in anulare vguta vguta Cererea de despagubire pentru neexecutarea unei hotarari judecatoresti s-a solutionat de catre Judecatorie care a admis-o, a fost atacata cu recurs de catre ... (vezi toată discuția)