avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort,hartuire,agresiune dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort,hartuire,agresiune dupa divort

Sunt divortata de 12 ani,locuiesc separat intr-o locuinta donata in timpul divortului de fostul sot ,pentru ca in timpul casatoriei am vandut o proprietate ce am avut-o inainte de casatorie.Nu am facut partaj dupa divort,acesta finalizandu-se in mod amiabil. Dupa divort am achizitionat diverse obiecte electrocasnice ,mobilier si obiecte personale,cu acte pe numele meu,dupa data divortului,care sunt in casa in care locuiesc,dar am fost continuu hartuita,amenintata cu evacuarea si agresata fizic.Actualmente sunt imobilizata in aparat gipsat ,operata ,cu asteosinteza de tibie,de 8 saptamani,in urma unei agresiuni a fostului sot ...in stare de ebrietate.Doresc sa ma mut,dar desi divortati si locuind separat,nu ma lasa ca sa ma mut,sa imi iau obiectele personale pentru care detin acte doveditoare ca sunt cumparate dupa divort. Intrebare:politia locala ma poate proteja ca sa ma pot muta daca prezint certificatul medicolegal si actele de proprietate a obiectelor personale ? Stiu ca trebuie sa ma prezint unui avocat dar material nu imi pot permite si nici nu ma pot mobiliza pentru a merge la tribunal pentru procese multumesc
AURICA BUCURESC
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 16:46, 6 Martie 2010
trebuie sa formulati o plangere penala impotriva sotului si dupa ce va veti insanatosi, va trebui sa lamuriti problema partajului, in sesul ca, ati incheiat vreun act de partaj la notar sau doar ati ajuns la o intelegere tacita si nu aveti decat acel act de donatie?
E bine sa clarificati aceste aspecte si sa va indepartati de fostul sot cat mai mult, intrucat reprezinta un real pericol pentru viata dvs.
Ati mai postat aceasta speta si pe alt topic...;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort ,hartuire,agresiune dupa divort ghita42 ghita42 Sunt divortata de 12 ani,locuiesc separat intr-o locuinta donata in timpul divortului de fostul sot ,pentru ca in timpul casatoriei am vandut o ... (vezi toată discuția)
Partaj mirunica89 mirunica89 In 2013 s-a finalizat divortul, cererea de divort a fost inaintata in 2011. Cat dureaza un astfel de proces?cat de costisitor este procesul si cat ar costa un ... (vezi toată discuția)
Furt intre soti divortati ilinca-t ilinca-t sunt divortata si am parasit domiciliu .nu s-a efectuat partajul bunurilor comune pana la aceasta data.momentan fostu sot este plecat din tara , in domiciliu ... (vezi toată discuția)