avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... certificat de alocare de inregistrare fiscala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

certificat de alocare de inregistrare fiscala

Am lucrat 2 ani in Italia impreuna cu sotia cu ''CONTRACT'' in agricultura (bracciante agricolo) am facut dosar pentru (domanda congedo maternita''lav. dip.ast.oblig.'') in prezent ma aflu in Romania si trebuia sa mai depun la dosar un CETIFICAT DE ALOCARE DE INREGISTRARE FISCALA. De unde se poate elibera acest certifecat si in ce conditii ale legilor statului roman?
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 21:50, 6 Martie 2010
S-ar putea de la administratia financiara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca si contract de colaborare? katanyc katanyc Buna ziua, Va rog sa ma ajutati. Curand o sa plec sa muncesc in Italia iar viitorul patron(italian) mi-a spus ca doreste sa lucrez acolo legal. Asta ... (vezi toată discuția)
Anulare pfa anelesenad anelesenad Buna ziua, As dori sa aflu o parere specializata cu privire la modul de anulare a PFA. Ce costuri implica si care este procedura? (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc / alocatie de stat pentru copii lusyana lusyana 1.am o nelamurire ...pana cand trebuie sa depun actele?? [sunt in luna a 4 aproape] 2.poate sa depuna altcineva actele in locul meu in cazul in care plec in ... (vezi toată discuția)