avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... sporul de 100% pentru orele suplimentare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

sporul de 100% pentru orele suplimentare

=D>este adevarat ca s-a aprobat de curtea constitutionala sporul de 100%prevazut de art.20 din legea 330/2009?in ce act normativ este prevazut?multumesc
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 17:28, 6 Martie 2010
Curtea Constitutionala a analizat o singura data legea 330, in 2009, cand a decis ca aceasta, in intregimea sa (inclusiv art. care blocheaza plata orelor suplimentare in 2010) este constitutionala. In expozitivul deciziei CC este multa vorbaraie, insa finalul nu face decat sa admita constitutionalitatea legii, fara a face alte precizari.
Asa ca... inca n-a venit Mos Craciun:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata orelor suplimentare baiesan baiesan de ce nu se plateste sporul de 100% pentru munca prestata in zilele de sambata,duminica si in zilele lucrate de sarbatori legale pentru functionarii publici ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare Goguvoinicu Goguvoinicu BUNA ZIUA! Am o întrebare: orele suplimentare ( la politia comunitara de ex.) se platesc în 2010? (vezi toată discuția)
se platesc sau nu, orele efectuate sambata, duminica? swamerra swamerra Decizia 1415/2009 a Curtii Constitutionale se refera si la orele efectuate in zilele nelucratoare sau, exclusiv la \"orele suplimentare\"?? art. 20 din ... (vezi toată discuția)