avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Prestari servicii in Italia
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Prestari servicii in Italia

Buna ziua, as dori sa lucrez cu firma romaeasca in Italia in baza unui contract de prestari servicii incheiat cu un beneficiar italian PF/PJ . V-as ruga sa imi spuneti cui m-as putea adresa pentru a putea lucra in Italia #-o.
Va multumesc anticipat.
Va doresc un weekend placut.

Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 15:21, 6 Martie 2010
In primul rand trebuie sa va decideti ce fel de servicii doriti sa efectuati in italia.Este intradevar in spatiul comunitar , dar din punct de vedere al TVAului este foarte important acest lucru.
Mult succes,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare contract la finante adriana m adriana m Buna ziua,am o intrebare pe care am pus-o si la finante-asistenta contribuabili si nu m-au lamurit.firma mea face prestari servicii pt. o firma din ... (vezi toată discuția)
Firma cu sediul in romania profil constructii,prestari sevicii in italia. persico persico vreau sa lucrez in domeniul constructiilor,prestari servicii etc. cu o firma romaneasca in italia.problema e ca nu am gasit pina in prezent nici un ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal la service auto Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Service auto presteaza servicii catre persoane fizice. Factura este intocmita pe persoana fizica iar incasarea se face peste doua luni de la o societate de ... (vezi toată discuția)