avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 3 intrebari ref. la un proces
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

3 intrebari ref. la un proces

Buna ziua

As avea 3 intrebari ref. la un proces,conflicte de munca :
1.Trebuie depus un act original la dosar si eu nu vreau sa-l las-cum se poate proceda astfel incat la dosar sa ramana doar o copie?
2. Am o adeverinta legalizata de notar,dar nu mai am originalul-e valabila la proces o astfel de adeverinta,tinand cont de faptul ca nu pot prezenta originalul?
3.Am o copie xerox de pe un act original pe care nu il am,se poate face expertiza asupra actului xeroxat astfel incat sa aiba forta probatorie la tribunal ca si originalul,adica Tribunalul il accepta ca proba?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mihailaurentiu , utilizator 20:31, 6 Martie 2010
Nu or fi...dar cred ca vor da deoarece:
1.nu solicitati dvs. ci instanta le solicita prin adresa oficiala
2 sanctiunea pentru neprezentare este grava( 248 C muncii) si va da catig de cauza....

3...va spun din experienta:D
:))nu tine...vb de acte care au disparut si nu le-a vazut nimeni...amnezie totala...sanse zero legale
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Martie 2010
mihailaurentiu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca pierduta nescanata georgiana.td georgiana.td Buna ziua . Sotul meu a lucrat in ultimii doi ani \"la negru\" , nereusind sa isi gaseasca un loc de munca in mod legal . In tot acest timp cartea lui de ... (vezi toată discuția)
Carte de munca scanata la casa de pensii lizyca1961 lizyca1961 Buna ziua cartea de munca emisa in1979,a fost scanata de catre casa de pensii.Ulterior am pierdut-o.In momentul cand am solicitat o copie de la acestia,mi-au ... (vezi toată discuția)
Acte pentru obtinerea pasaportului rominesc.urgent! fragolina fragolina Sunt Moldoveanca , casatorita la 20 mai 2007 cu cetatean romin , ma aflu la moment in Italia , deja de aproape 2 ani si dupa casatorie cu cetatean romin n.am ... (vezi toată discuția)