avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

buna seara!lucrez la o societate comerciala (market) de 5 ani si 8 luni in care nu m i s a facut contract de munca pana anul trecut in noiembrie in urma unui control itm.in contract nu se specifica orele decat un salariu de 360ron.pe 18 .02.2010 mi am depus demisia. i s a comunicat ca pot fi libera abia pe 20.03.2010.cate zile de preaviz sunt obligata sa stau?
Cel mai recent răspuns: Ralu77 , utilizator 08:43, 7 Martie 2010
Conform dispozitii in vigoare rerioada de preaviz demisie=15 zile,prevazuta si de CIM
perioada de preaviz in cazul demisiei, se calculeaza in zile calendaristice.
15 zile pt fct de executie
30 zile pt fct de conducere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce înseamnă zi lucrătoare? lacatusliviu lacatusliviu Bună ziua Mi-am dat demisia de la o firmă cu obiect de activitate situațiile de urgență, unde lucram cu program de 24 ore lucrate cu 48 ore libere. De la ... (vezi toată discuția)
Decizii de incetare alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu buna seara, In situatia in care un salariat isi da demisia si in cim este specificat 15 zile calendaristice de preaviz, respectiv 30 ptr fct de conducere, ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz gaby2005 gaby2005 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea... pe data de 31.05.2010 am depus cerere de demisie fara preaviz.... tin sa mentionez ca am ... (vezi toată discuția)