avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... UZUCAPIUNE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

UZUCAPIUNE

SUNT IN PROCES DE DEZBATERE A SUCCESIUNI IAR EXPERTIZA SA FACUT DOAR PE CONSTRUCTII PENTRU CA TERENU IN SUPRAFATA DE 480 DE M ETRI PATRATI NU SUNT PROPRIETATE ADICA 250 DE METRI SUNT ATRIBUITI CU DREPT DE FOLOSINTA PE TOATA DURATA CONSTRUCTIEI IAR DIFERENTA DE 230 SUNT CUMPARATI CU O CHITANTA DE MINAIN ANUL 1982 INTREBAREA AR FI POT SA CER UZUCAPICIUNE PENTRU CEI 230 DE METRI CARE SUNT CUMPARATI CU CHITANTA DE MINA
Cel mai recent răspuns: OVIDIU SABAU , utilizator 18:43, 8 Martie 2010
mai am o nelamurire daca las sa se termine procesul si mi se da certificat de mostenitor doar din constrctii dupa aceea ma pot duce la primarie sa cumpar cota ce imi revine de pamint

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept propritate asupra teren in folosinta chiojdean chiojdean buna ziua si multumesc anticipat parintii mei au cumparat o casa in 1972 cu 250 metri teren si li sau atribuit cca 500 metri patrati ca folosinta lipiti de cei ... (vezi toată discuția)
Atribuire prin ordinul prefectului pentru persoane juridice ALEXANDRA_POTEREANU ALEXANDRA_POTEREANU Buna ziua! Am si eu o mare nelamurire... Daca sunt persoana juridica si am o decizie de folosinta vesnica asupra unui teren pe care am edificate mai multe ... (vezi toată discuția)
Teren al statului roman Baciu Alexandra Baciu Alexandra buna ziua casa in care locuim este cumparata de la o persoana fizica(nu de la stat) in 1988. Mama are contract de mostenire lasat de bunica. Anul acesta cand ... (vezi toată discuția)