avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ref la plangere contra rezolutie prim procuror
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ref la plangere contra rezolutie prim procuror

1. in 10.07.2009 se da nup la doua invinuite de declaratie in fals si uz de fals de catre procurorul de caz
2.in 14.09 2009 prim procurorul mentine nup dar imi da dreptate ptr anulare inscrisuri potrivit cu disp 228 alin 7 cpp ref la preved art 245 alin 1 lit c cu 1 cpp privind sesizarea instantei civile si anularea a doua acte false cu AN
3,in 7.10 2009 acelasi procuror de caz da o alta rezolutie peste cea a prim procurorului si cere doar anularea unui act pentru o singura invinuita fara sa motiveze
4.in 24 ian 2010 prim procurorul raspunde la plangerea mea impotriva celei din 7 10 2009 ,infirmandu-si propria rezolutie din sept. ca procurorul de caz are dreptate ca al doilea act expertizat nu este in original la dosarul penal.E corect in loc sa dispuna aducerea de catre invinuita a originalului care a fost expertizat si care i-a fost restituit intre timp?
7. 5.parchetul deschide proces de anulare in civil a actului in original
6.de abia acum invinuita cu actul face plangere 14.01.2010 impotriva rezolutiei prim procurorului din sept. la parchetul de pe langa tribunal Invoca plecarea din tara.Mai e in termen dupa 6 luni??n-am primit raspuns.
si cere in dosarul civil suspendare pana la solutionarea penala.
7.eu am atacat in instanta rezolutiile din 7.10 2009 a procurorului de caz cu anularea unui singur tabel si pe cea din ian a prim procurorului
Nu mai inteleg nimic care-i criteriul legal ca procurorul de caz sa infirme dispozitia prim procurorului?in loc sa ceara originalul?
dar a prim procurorului sa-si infirme propria rezolutie??
Ce fac eu acum ca am ajuns in instanta la judecatorie cu asta.Ce invoc??
Acum a venit ca intimata si persoana cu tabelul?pai eu am facut plangere pentru actul celeilalte femei pe care l-a scos procurorul de caz. din rezolutie. Asta n-a venit in proces si n-a facut plangere.
Are vreo sansa sa obtina anularea rezolutiei desi n-a facut plangere in termen??


Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:15, 6 Martie 2010
Aveti dreptul sa solicitati instantei sa ia act de toate exceptiile ,inclusiv depasirea termenului legal prevazut
pai referitor la exceptia invocarii tardivitatii exista prevedere in care daca esti plecat din tara sa se accepte plangerea dupa 6 luni?
sau la faptul ca procurorul de caz nu respecta dispozitia prim procurorului ce art invoc sau ce s-a incalcat?
nu e nimeni online care sa-mi raspunda???
1-Rugam ,nu postati consecutiv emesaje
2-Rugam constientizat ca discutiile pe acest forum nu constituie consultanta juridica si mai ales ca nu sunteti unica care solicita ajutor/precizari
3-Anumite documente pot justifica depunerea de intampinari/cai atac si dupa termenul legal prevazut

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art 278/1, alin 8 lit a: respinge plangerea ca inadmisibila anola anola am si eu o mare problema: 1.plangere penala pentru fals, uz de fals si declarea in fals(290.291,292 cpp)Propunere de NUP. 2.dispozitia primului ... (vezi toată discuția)
Plangere pnala nelush2103 nelush2103 In cazul unui NUP, in urma unei Plangeri Penale, daca se descopera dovezi suplimentare pentru inceperea cercetarii penale, se poate redeschide acelasi dosar ... (vezi toată discuția)
Doua plangeri pe acelasi motiv Daniel Firica Daniel Firica Buna ziua! Am si eu o dilema. :) Presupunand ca in ziua X numitul Y depune o plangere impotriva lui Z pe motiv ca acesta din urma i-a spart geamul etc. ... (vezi toată discuția)