avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce lege reglementeza chitantele de mana?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce lege reglementeza chitantele de mana?

ajutor, va rog, stiu ca exista ceva legal, o lege ce reglemteaza chitantele de mana, care e, stiu ceva legat bun si acceptat, care e legea? Va multumesc!!!!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:54, 8 Martie 2010
Codul civil arata ce anume constituie inscrisul sub semnatura privata si ce anume trebuie sa contina cind cinverna se obliga numai printr-un singur inscris
Mentiunea "bun si aprobat"?
Codul civil e legea.
art 969 c.civ..
intrebarea era cumva conditiile incheierii valabile a inscrisurilor sub semnatura privata?:D
Incercati sa consultati un avocat verbal si contracost pentru a intelege exact cum sta treaba.
Daca aveti de incheiat un act de imprumut e indicat sa o faceti mai inainte si nu dupa...

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperez banii dati cu imprumut? silvia_cristi silvia_cristi am imprumutat pe cineva de multi bani si acum zice ca nu are de unde sa mi dea. chitanta la mana nu am facut ca am avut incredere. toata familia lor stie cati ... (vezi toată discuția)
Puterea actului de mana uditza uditza Am o locuinta de vanzare si potentialul cumparator va primi banii de la banca peste minim o luna. Nu are bani de avans pentru a face un antecontract de ... (vezi toată discuția)
Inscris admis ca proba la proces partaj loanabelciu loanabelciu Buna ziua, V-as ruga sa-mi spuneti daca o chitanta de mana (chitanta in care apare numele vanzatorului, cumparatorului, CNP-ul amandurora nume in clar si ... (vezi toată discuția)