avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Administrator cont/Consilier credite
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Administrator cont/Consilier credite

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu clarificarea incadrarilor Administrator cont/consilier credite. Ce studii trebuie sa aiba persoana respectiva ca sa fie incadrata asa,ce alte conditii trebuie sa indeplineasca, conteaza tipul institutiei -institutie financiar nebancara sau banca?Unde gasesc baza legala?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:46, 7 Martie 2010
Buna ziua!
Am citit intrebarea dvs. si am gasit de cuviinta sa va raspund.
Pentru incadrarea in aceasta functie este necesar ca persoana respectiva sa aiba studii superioare. De exemplu, ca si consilier credite- persoane juridice- este necesar sa stii ce documente alcatuiesc dosarul societatii, sa citesti un bilant, in baza caruia societatii ii este sau nu acordat un credit
In Clasificarea Ocupatiilor din Romania gasiti precizarile respective ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

vechime în specialitatea studiilor lee_vue lee_vue Recrutare Denumire functie conform solicitarii de transformare: [b]consilier cl.I grad profesional superior[/b] Conditii de participare: studii universitare ... (vezi toată discuția)
Administrator, asociat unic, fara cim poate semna bilantul contabil sevenx sevenx Buna ziua, In cazul unui SRL fara angajati in care asociatul este si administrator, are studii economice superioare insa nu este angajat in propria-i ... (vezi toată discuția)
Contabil autorizat Dana Filip Dana Filip Buna, va rog sa-mi spuneti daca un absolvent de studii superioare (economice) poate intocmi/semna balanta/bilant, sau este necesar sa dea examen ... (vezi toată discuția)