avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Autorizatii necesare functionare pet shop
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Autorizatii necesare functionare pet shop

Buna ziua!

Imi puteti spune, va rog, care sunt autorizatiile necesare functionarii unui lant de pet shop-uri?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 18:59, 8 Martie 2010
Cand infiintati magazinele din reteaua de pet shop-uri, ca puncte de lucru ale societatii dvs. veti completa pentru fiecare o Declaratie model 2, in care veti declara pe proprie raspundere ca indepliniti la fiecare pet shop conditiile sanitare, sanitar veterinare, pentru protectia muncii, pentru protectia mediului...
In baza acestor Declaratii model 2, veti fi autorizata pe proprie raspundere pentru a functiona. Ulterior, reprezentantii autoritatilor sanitare, sanitar veterinare, de protectia a muncii si ai mediului vor verifica daca indepliniti conditiile de functionare. Daca nu le indepliniti, va vor suspenda activitatea pana la remedierea lor.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizarea functionarii pet-shop Carmen Tudorache Carmen Tudorache Buna ziua, Am inchiriat un spatiu comercial pentru a deschide un pet-shop, punct farmaceutic veterinar si cabinet veterinar si am aflat ca trebuie sa depun ... (vezi toată discuția)
Cum obtin autorizatia de functionare pt o sala de fitness? Sorelly Sorelly Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti ce acte sunt necesare pt obtinerea autorizatiei de functionare, pt o sala de fitness. Sala este pe o suprafata de 1200 m2, ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare alina_vi alina_vi Ce avize si autorizatii sunt necesare pentru o firma care are ca puncte de lucru hotel, restaurant, cofetarie si laborator patiserie? (vezi toată discuția)