avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... treapta de salarizare secretar comuna
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

treapta de salarizare secretar comuna

Stie cineva, cum se stabileşte treapta de salarizare la secretarii de comună?
In functie de ce se stabileste treapta 1 sau 2? Nu găsesc precizări în acest sens în Lg.330/2009 si Ord 1/2010.
Vă multumesc.
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 20:25, 7 Martie 2010
Nu doar pentru secretarul UAT, ci pentru nici una din functiile de conducere cu doar doua trepte de salarizare, legiuitorul a "uitat" sa precizeze modul de stabilire a acestora....Va recomand sa faceti incadrarea pe treapta 1, cea care include si sporul de vechime...
Kyandra a scris:

Va recomand sa faceti incadrarea pe treapta 1, cea care include si sporul de vechime...

Corect, e mai avantajoasa aceasta treapta, daca ne uitam la coeficientii care se vor aplica de la anul( zice-se). In final, ve-ti avea salariul mai mare.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va solicit parerea !- lg 330/2009 straina straina secretarul unei primarii avind 10 vechime in munca , din care 2.3 luni in functia de secretar , se incadreaza conform lg 330/2009 in treapta 2 sau 1 de ... (vezi toată discuția)
Functia publica de coducere conform l 330/2009 IORDANA IORDANA Conform L 330/2009, functiile publice de conducere vor avea doar treapta II si I. Inteleg ca nu se aplica coeficientii de ierarhizare incepand cu 01 ian. 2010, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de conducere pentru secretarul de comuna cri_secret_ina cri_secret_ina As vrea sa stiu daca salariul secretarului de comuna include si indemnizatia de conducere,sau ar trebui acordata separat? Am si o alta nelamurire:dupa 3 ani ... (vezi toată discuția)