DCSAN20 a scris:
Da am inteles . cred ca o sa -mi angajez un alt avocat.
Eu nu ziceam sa va schimbati avocatul. Aveti si varianta de a angaja un avocat care sa se ocupe de anumite probleme cum ar fi ,,viteza" dosarului.
Este adevarat ca daca autoritatile nu au chef sa faca ceva nu fac, dar daca aveti inspiratia de a va angaja avocatul potrivit lucrurile se pot schimba.
Imi aduc aminte de momente, care au multa vechime in ani, momnete in care le explicam la domnii procurori ca exista ceva graba...
Fiind in urma cu multi ani avocatii erau un fel de n-ar mai fi...cam asa erau considerati.Fiind rabdator le-am expliocat o tariectorie care nu a facut altceva decat sa le starneasca mirarea.In acele vremuri pare un adevarat SF.
Din pura intamplare eram foarte serios si am zis ca nu va dura mult si se va intampla precum zic...
Nu dupa mult timp asa s-a intamplat.
Morala, daca credeti ca exista si asa ceva si nu este SF, este ca daca avocatul nu se face inteles imediat se poate face inteles nitelus mai tarziu inteles, dar nu chiar mai tarziu decat a zis...
Parerea mea este ca, nu prea ar exista graba si nu prea vad sensul de a va angaja avocat pentru a se ocupa de asa ceva...pentru ca desi pare ciudat va costa bani...:(
avocat Claudiu Lascoschi