avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general factura emisa de google in ron ?`
Discuție deschisă în Contabilitate în general

factura emisa de google in ron ?`

Buna seara ,

ati mai intalnit cazul in care o fact din comunitate sa va fie emisa in ron? eu am o fact de la google irlanda emisa in ron pentru servicii promovare internet.
Cel mai recent răspuns: mioara danaila , utilizator 11:26, 1 Aprilie 2010
Din cate stiu eu ron-ul e moneda liber convertibila, deci cei de la google, pot emite factura in ron, nu e cumva stipulat in contract in ce moneda se stabileste pretul serviciilor?
Buna ziua!
Probabil ca se poate. Si noi putem emite la tarile nemembre factura in euro/usd/... si nu in ron. Dar, as fi vrut sa-mi spuneti cum ati inregistrat aceasta factura. Adica in ce cont.
Multumesc!
In mod normal se merge pe ct 623 .
da pe 623 am inregistrat-o .
helenita a scris:

da pe 623 am inregistrat-o .

Imi cer scuze ca intervin dar am si eu o problema. Firma la care lucrez , o agentie de turism , si-a facut Site pe net pentru prezentarea firmei si a ofertei.
Pentru aceasta a inchiriat un spatiu pe care il administreaza o firma din SUA. .Mi s-a emis o factura pentru IP dedicat 30 usd si reinoire domeniu 8,9 eur. Factura este facuta in lei, fara TVA , iar pentru plata s-a comunicat un cont deschis la ING Baia Mare.
La solicitare , firma mi-a prezentat un certificat de inregistrare fiscala din SUA.
Va rog sa-mi spuneti daca se poate sa deschizi cont bancar in Romania fara sa fi rezident .
Este necesar sa retin impozit pe veniturile nerezidentilor ? Care este procentul si ce declaratii trebuie completate.Fac mentiunea ca mi s-a spus de catre patron ca nu exista un contract semnat .
Va multumesc
Va rog sa-mi spuneti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi emise de ue in ron cactusul cactusul Cum as putea inregistra bunurile (marfurile) achizitionate din UE in Ron? Pe factura scrie codul fiscal din tara respectiva (al reprezentantului firmei in ... (vezi toată discuția)
Facturare srl neplatitor catre firma din sua efuionut efuionut Am un SRL neplatitor de TVA care activeaza in domeniul prestari servicii IT. Urmeaza sa semnez un contract de prestari servicii cu o societate din SUA si as ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii externe Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Achizitionez servicii intracomunitare de publicitate Google Adwords, factura imi vine in lei de la Google Ireland (au reprezentanta in Romania), ... (vezi toată discuția)