avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua

intre mine si vecinu meu nu exista delimitare intre case.eu am zidul casei iar el nu are zid intre case ci direct curtea .are anexe pe zidul casei mele iar apa din gradina nu se scurge printre case ci sta in gradina mea .nu pot planta nimic pt. ca am apa mereu.rugamintea mea este sa ma ajutati cu un sfat.pot face ceva in situatia data?va rog sa imi raspundeti!!!!
Cel mai recent răspuns: dandanaua , utilizator 02:56, 8 Martie 2010
Verificati la primarie ,legalitatea ridicarii si amplasamentul edificiului vecinului
Il dati in judecata pentru "obligatia de a face".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu cu vecinul ilieviorel ilieviorel buna ziua . am o problema cu vecinul . el are o casa cu zidul pe hotarul dintre noi. ultimul rind de tigla este iesit cu 20 cm in curte la mine cind ploua apa ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii alexi alexi Terenul pe care am construit casa nu era in unghi drept(90) si a trebuit sa ma retrag 30-50 cm ,pentru a iesi camerele drepte ,a rezultat un colt in curtea ... (vezi toată discuția)
Domeniu public Cerisor Cerisor Detin o proprietate care a fost inundata in mod repetat din cauza vecinilor care au construi un zid la drum prin care au obturat un canal de scurgere a apelor ... (vezi toată discuția)