avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general semnare bilant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

semnare bilant

Ma aflu in urmatoarea situatie: am promovat examenul de acces la profesia de expert contabil,sunt in perioada de stagiu intensiv urmand ca in octombrie sa sustin examenul final si sa devin expert contabil cu drepturi depline.
Spuneti-mi ,daca stiti,in aceasta situatie ,pot semna bilantul pentru 2009 acum sau nu?
Daca nu,ce modalitati ar fi sa-l pot semna?
Cel mai recent răspuns: Ana Muntianu , Consultant fiscal 11:55, 9 Martie 2010
Nu lucrez la nici o soc.Activez ca persoana fizica autorizata ,membra CECCAR, am promovat examenul de expert contabil,dar deocamdata sunt in stagiu.Nu pot semna pana nu termin stagiu ?
Nu poti in acest caz, ai ramas datoare cu raspunsul despre radierea autovehicolului , ce procedura ai aplicat
Da,am ramas datoare,scuze.La noi la politie nu sunt suficiente pentru radiere doar propunerea de casare aprobata de administrator+pv.de casare.Daca nu ai document de predare la REMAT,atunci trebuie act incheiat la notar prin care se declara ca respectivul autovehicul va fi retras din circulatie.(nu va mai circula pe drumurile publice).Cu dovada de radiere de la politie se merge apoi la Dir.de impozite si taxe.
Revin la semnarea bilantului.
Dar daca inchei o conventie civila (venituri din alte surse)in calitate de economist,pentru intocmire situatii financiare,pot semna bilantul la rubrica "Alte persoane imputernicite" ?
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Semnaturi autorizate pt bilanturile la decembrie 2009 Goanga Goanga Va rog sa-mi dati mai multe informatii din tara privind urm. problema : sunt PFA contabil autorizat, membru al CECCAR cu cotizatia la zi. Cu toate acestea, ... (vezi toată discuția)
Semnare bilant 2017 entitate mica ionela11 ionela11 Buna ziua, Cine poate semna bilantul pentru anul 2017 pentru o entitate mica?....Eu sunt angajata doar economist ...deci nu pot semna (vezi toată discuția)
Semnaturi autorizate pe bilant 2009 mariarom mariarom Salut, Am absolvit un curs de contabilitate autorizat si m-am angajat contabil cu studii medii la o firma. Intrebarea mea este : pot semna bilantul la ... (vezi toată discuția)