Ma aflu in urmatoarea situatie: am promovat examenul de acces la profesia de expert contabil,sunt in perioada de stagiu intensiv urmand ca in octombrie sa sustin examenul final si sa devin expert contabil cu drepturi depline.
Spuneti-mi ,daca stiti,in aceasta situatie ,pot semna bilantul pentru 2009 acum sau nu?
Daca nu,ce modalitati ar fi sa-l pot semna?
Nu lucrez la nici o soc.Activez ca persoana fizica autorizata ,membra CECCAR, am promovat examenul de expert contabil,dar deocamdata sunt in stagiu.Nu pot semna pana nu termin stagiu ?
Da,am ramas datoare,scuze.La noi la politie nu sunt suficiente pentru radiere doar propunerea de casare aprobata de administrator+pv.de casare.Daca nu ai document de predare la REMAT,atunci trebuie act incheiat la notar prin care se declara ca respectivul autovehicul va fi retras din circulatie.(nu va mai circula pe drumurile publice).Cu dovada de radiere de la politie se merge apoi la Dir.de impozite si taxe.
Revin la semnarea bilantului.
Dar daca inchei o conventie civila (venituri din alte surse)in calitate de economist,pentru intocmire situatii financiare,pot semna bilantul la rubrica "Alte persoane imputernicite" ?