avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... alcool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

alcool la volan

anul trecut pe data de 21 Aprilie an fost depistat cu o alcoolemie in sange de 1,36 la prima iar la a doua proba cu 1.16,drept urmare pe data de 16 septembrie am primit pedeapsa de 4 luni inchisosre cu suspendare si 2 ani de rebilitare,din 28 Septenbrie mi-a fost anulat permisul si intrebarea mea ar fi;Cand pot sustine examenul pentru obtinerea permisului din nou,vas ruga o data mai exacta,va rog #-o#-o#-o#-o#-o
peste 2 ani si 4 luni .. calculate de la data ramanerii definiteive a hotararii de condamnare.. asta inseamna ca in ianuarie 2012 dupa data de 26 poti sustine din nou ptr permis..d ar mai intai trebuie sa verifici la cazier daca te a reabilitat de drept
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 1,09 - se va intocmi dosar penal? cela_alexia cela_alexia un prieten a fost depistat cu o alcoolemie de 1.09 in sange, va rog sa-mi spuneti daca i se va intocmi dosar penal si daca pedeapsa va fi cu suspendare. ... (vezi toată discuția)
Accident auto alexk1 alexk1 O zi buna tuturor ! Sa va povestesc problema mea; in luna iunie 2006 am facut un accident, neacordand prioritate la cedeaza trecerea. Sangele a venit 1/mie ... (vezi toată discuția)
Art. 87. - (1) conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool Anna-Marria Anna-Marria Buna seara! Am o mica nelamurire,si am observat ca aici se pot rezolva multe..macar din vorbe si sfaturi! In 30.11. 2007 parintii mei au avut un ... (vezi toată discuția)