avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii sporul de vechime
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

sporul de vechime

Sporul de control financiar preventiv intra la calculul sporului de vechime?
Cel mai recent răspuns: ader , utilizator 13:30, 8 Martie 2010
Sa se aplice spor la alt spor !? :hm:

Sporul de vechime este un % care se aplica la salariul de baza.Ce inseamna la dvs. salariul de baza?
Salariul de baza? salariul de incadrare + sporuri. Lucrez in invatamant! Si gradatia de merit este un spor, care se aplica in procent la salariul de baza si care se cumuleaza cu celelalte sporuri la calculul sporului de vechime!
Cunosateti raspunsul la intrebare. :">
As dori si o alta parere! Sunt unitati- in invatamant - unde sporul de cfp se ia in calcul, la calculul sporului de vechime si unitati care calculeaza sporul cfp ca procent la salariul de baza brut si sporul de vechime la fel ca procent la aceeasi baza. Nu am gasit in nici un act legislativ ca, sporul de vechime se calculeaza la toate sporurile permanente! (sporul de cfp este un spor permanent). Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare elisabeta andronic elisabeta andronic o persoana care este angajata la data de 04.05.2011 pentru prima data in invatamantul special pe un post didactic auxiliar, poate beneficia de sporul de ... (vezi toată discuția)
Incadrarea cu salariul minim remuss remuss Buna ziua.Am un verisor care lucreaza la o scoala,muncitor si nu are nici salariul minim pe economie.Cum se poate ca secretarul de la scoala sa spuna ca la un ... (vezi toată discuția)
spor pt.control financiar preventiv sorin dan sorin dan Buna ziua, va rog daca ma poate ajuta cineva sa inteleg si eu cum aplic de la 1 ianuarie 2010 spor pentru complexitatea muncii( spor pt. control financiar ... (vezi toată discuția)