Buna ziua. Am mai scris pe acest subiect dar sa fiu mai concis. Pe 15 noiembrie 2008 am gasit masina lovita in parcare. Cel care a lovit-o din motive doar de el stiute nu sa prezentat la politie. Dupa doua luni fortat de politie apare cu masina pe care o vinduse intre timp si se constata ca el a fost autorul. Dupa depunerea contestatiei urmeaza aminarile legale: audiere martori, asigurator studierea dosarului, "greva din justitie" pentru ca astazi sa vad ca dosarul a fost suspendat pentru"lipsa relatii" Intrebare: ce inseamna asta, sa terminat procesul pentru ca in baza hotaririi sa pot merge la asiguratorul lui sa-mi continui dosarul de daune si sa recuperez banii cu care am reparat masina. Multumesc anticipat pentru raspuns
Nu,nu s-a terminat procesul,dar instanta nu a primit relatiile solicitate,necesare la lamurirea aspectelor si aflarea adevarului
Motivul precizat "lipsa relatii",prevazut de art 242-245 Cod procedura civila ,denota faptul ca instanta a solicitat comunicare de relatii la autoritatile a caror responsabilitate este angajata in actiunea dvs ,relatii care nu au fost comunicate
Pentru punerea pe rol ,desfasurati demersuri ,in conformitate cu disp ar 245 Cod procedura civila
Nu cred ca lipsa relatiilor este motivul suspendarii ,ci cu totul altul,eventual cel prev.de art.244 pct.2 c.pr.civ.,desfasurarea in paralel a unei anchete penale.
Cercetare penala privind ce? El pur si simplu nu sa prezentat la politie cind a fost citat si pentru asta in pv. este specificat acest lucru cu toate repercursiunile: amenda+ permis suspendat. Din punctul meu de vedere si citind Codul de procedura civila ( lipsa relatii) a tras de timp cit a putut impreuna politia care ar fi trebuit sa fie prezenta la fiecare termen . Are cineva interes sa redeschida dosarul? nu. Sa fie asta o alta chichita a legii? Cum sa vinzi masina la 3 zile dupa ce ai primit citatia ? Cum sa nu te prezinti 2 luni la reconstituire invocind tot felul de motive? Cum sa dureze 1an un proces cind lucurile sunt clare: a lovit masina si a plecat? Poate ca eu sunt vinovat ca am reclamat la politie. Cum reparam masina la negru ca nu aveam autorizatie? Masina am reparat-o pe banii mei dar oameni de genul acesta nu sunt amendati in nici un fel. Stiti citi oameni cu masini ce depasesc 100 000 euro nu au rca? ce se intimpla cind te loveste ? cu cine te judeci?