Buna ziua. Am mai scris pe acest subiect dar sa fiu mai concis. Pe 15 noiembrie 2008 am gasit masina lovita in parcare. Cel care a lovit-o din motive doar de el stiute nu sa prezentat la politie. Dupa doua luni fortat de politie apare cu masina pe care o vinduse intre timp si se constata ca el a fost autorul. Dupa depunerea contestatiei urmeaza aminarile legale: audiere martori, asigurator studierea dosarului, "greva din justitie" pentru ca astazi sa vad ca dosarul a fost suspendat pentru"lipsa relatii" Intrebare: ce inseamna asta, sa terminat procesul pentru ca in baza hotaririi sa pot merge la asiguratorul lui sa-mi continui dosarul de daune si sa recuperez banii cu care am reparat masina. Multumesc anticipat pentru raspuns
Nu este clar ce calitate aveti calitate in cauza, daca aveti.
Eu sunt de parere ca litigiul a fost suspendat in temeiul art. 155 ind. 1 Cod procedura civila. Suspendarea unei cauze nu are ca efect solutionarea pe fond a pricinii.
Daca aveti interes ca litigiul sa se finalizeze, respectiv ca instanta sa pronunte o hotarare judecatoreasca, formulati o cerere de repunere pe rol a cauzei. Daca nu aveti acest interes, lasati-l suspendat, peste un an instanta va constata ca a intervenit perimarea.