avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... suspendare proces?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

suspendare proces?

Buna ziua. Am mai scris pe acest subiect dar sa fiu mai concis. Pe 15 noiembrie 2008 am gasit masina lovita in parcare. Cel care a lovit-o din motive doar de el stiute nu sa prezentat la politie. Dupa doua luni fortat de politie apare cu masina pe care o vinduse intre timp si se constata ca el a fost autorul. Dupa depunerea contestatiei urmeaza aminarile legale: audiere martori, asigurator studierea dosarului, "greva din justitie" pentru ca astazi sa vad ca dosarul a fost suspendat pentru"lipsa relatii" Intrebare: ce inseamna asta, sa terminat procesul pentru ca in baza hotaririi sa pot merge la asiguratorul lui sa-mi continui dosarul de daune si sa recuperez banii cu care am reparat masina. Multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 17:53, 14 Martie 2010
Daca evenimentul a cauzat daune ,acestea sunt responsabilitatea asiguratorului care este citat
In mesajul initial a-ti afirmat ca dvs ati avut evenimentul pe 15 noiembrie, ca a-ti mers la asigurator...,ulterior reveniti cu precizarea ca nefiind parte din dosar,deci care este calitatea dvs ?
Ultima modificare: Marți, 9 Martie 2010
ynocentta, utilizator
Pe baza hotaririi definitive eu pot recurepa banii. Procesul este intre politie si cel care ma lovit privind contestarea pv. Pe mine nu ma citat.
Da ,in baza hotararii definitive a instantei de judecata puteti recupera banii
Dvs puteti desfasura demersuri la asigurator pentru a constata punctul acestuia de vedere
In baza documentelor pentru eficientizarea procedurii ,consultati avocat
viorel33 a scris:

Nefiind parte din dosar nu pot vedea dosarul. Am incercat. Asiguratorul a fost citat. Ce rol are el in proces?

Trimiteti partea din proces si spuneti-i ce are de facut conform sfatyurilor pe care le-ati primit sau mergeti impreuna cu aceasta.
Succes !
Poate ca nu inteleg ,asteptam un sfat atit.

Alte discuții în legătură

Accident auto in 2009, fapta prescrisa in 2012? Magherescu Magherescu Buna ziua. In aprilie 2009 a avut loc un accident auto cauzat din vina mea, soldat doar cu daune materiale. Politia a venit la locul faptei, am semnat ... (vezi toată discuția)
Accident fara rca ciocanitorugabriela ciocanitorugabriela In data de 3.05.2011 am fost implicata intr-un accident rutier fara victime.Persoana care m-a lovit conducea un autoturism neinmatriculat cu numere de la o ... (vezi toată discuția)
Anularea procesului verbal(asigurarea imi cere daunele) alina201 alina201 Buna ziua... va rog din suflet sa ma ajutati cu ceva informatii... Am avut un accident neimplicand victime....Baiatul respectiv cu care m-am lovit nu acordase ... (vezi toată discuția)