avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nu sunt lasat sa revin in imobilul la care sunt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nu sunt lasat sa revin in imobilul la care sunt copropietar

Buna ziua!
Am si eu o situatie si doresc lamuriri, este vorba ca sunt in proces cu fosta mea sotie, proces de partaj, eu doresc sa revin in locuinta pana la solutionarea definitiva a procesului, sotia mea nu e deacord ca eu sa ma mut in casa, in plus, acolo locuieste de la pronuntarea divortului si mama ei, aceasta a refuzat sa-mi permita accesul in apartament, intrebarea mea este urmatoarea: nu este un abuz bin partea lor? am dreptul sa locuiesc in imobil? pot depune o plangere penala?
Cel mai recent răspuns: ContSters133948 , utilizator 16:02, 8 Martie 2010
Multumesc. Oricum, voi face plangere la politie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara si taxa de timbru cris_deo cris_deo buna seara. vreau sa deschid actiune pt restituire de bunuri personale ce mi-au fost retinute de sotie deoarece eu nu mai locuiesc cu ea fiind in proces de ... (vezi toată discuția)
Reintegrare in spatiu anabanana anabanana Am divortat de sotul meu in Noiembrie 2010, eu fiind gonita cu fiica mea de acasa de catre sot din Aprilie 2010. Am introdus actiunea de reintegrare in spatiu ... (vezi toată discuția)
Dat afara de la domiciliu Monica Vlad Monica Vlad acum doua zile am fost agresata fizic de catre sotul meu, iar aseara am fost data afara din casa cu cei trei copii fara nici un act de identitate, fara abslout ... (vezi toată discuția)